Risicovolle zwangerschappen in het St. Damien kinderziekenhuis

Het neonatologie-departement opende zijn deuren vlak na de aardbeving in 2010. Die ramp beschadigde meer dan 50 ziekenhuizen. Daarom was ons kinderziekenhuis hoog nodig.

We krijgen een grote influx van risicovolle zwangerschappen, maar door plaatsgebrek kunnen we niet iedereen helpen. Gelukkig kunnen we dankzij onze donateurs elk jaar opnieuw ons neonatologie-departement uitbreiden. Helpt u mee?

Onze donateurs redden het leven van Marlie

Antoinette stond op het punt om te bevallen toen ze in ons kinderziekenhuis kwam. Alleen was ze nog maar zes maanden zwanger.

Baby Marlie is uiteindelijk geboren na slechts 29 weken zwangerschap, woog amper 930 gram en had enkele zware aandoeningen. Ze moest gereanimeerd worden voordat ze naar de afdeling neonatologie overgebracht werd. Gelukkig is ze nu gezond en ligt ze veilig in de armen van haar mama.

Medische zorg in een ander ziekenhuis zou onbetaalbaar zijn. In ons kinderziekenhuis betalen ze alleen was ze financieel aan kunnen.

Reageer vandaag en red kinderen in ons neonatologie-departement!

Uw gift vanaf €40 op jaarbasis is fiscaal aftrekbaar. Dus als u over het hele jaar minstens in totaal €40 doneert, is een maandelijkse donatie van €15 in feite €8,25.

  • Met €15 per maand kunt u een baby voor één dag in het ziekenhuis laten verblijven.
  • Met €25 per maand ontvangt één patiënt een hele maand maaltijden.
  • Met €50 per maand steunt u jaarlijks een moeder en haar baby die op onze neonatale afdeling worden opgenomen.
  • Voor 80€ euro biedt u één dag intensieve zorg aan een baby in nood.

Totaal


Contactgegevens

NPH Belgium (SON)
Heydenberglaan 45/5
1200 Brussel

IBAN: BE 7443 1717 3381 07
BIC-code: KREDBEBB
Nationaal nummer: 0451-686-141
RPR Brussel