Organiseer een actie met uw bedrijf

Wilt u met uw bedrijf een actie organiseren? Denk dan aan Onze Kleine Weeskinderen! We kunnen uw hulp zeker goed gebruiken. Er zijn immers nog zo veel kinderen die niet de kans hebben om naar school te gaan, dagelijks te eten of de nodige medische zorg te krijgen. Bij Onze Kleine Weeskinderen krijgen ze alles waar een kind recht op heeft. Uw actie, klein of groot, kan dus al een verschil maken in het leven van de kinderen!

Wat dit betekent voor uw bedrijf:

  • Laat uw team stemmen op hun favoriete project. Op die manier creëert u een draagvlak binnen uw organisatie voor uw MVO-beleid.
  • Probeer een link te vinden met reeds bestaande initiatieven zoals een marathon, een teambuilding, een quiz of een spaghettiavond. Die activiteiten kan u namelijk gemakkelijk linken aan een goed doel.
  • U ontvangt promotiemateriaal van ons: daarmee kan u klanten, partners en werknemers inspireren om uw actie te steunen.

Zet u ook de stap? Currenti Hotel Planning heeft het alvast gedaan!

CURRENTI HOTEL PLANNING

Het bedrijf Currenti Hotel Planning organiseerde een galadiner in Mechelen. Het team van Onze Kleine Weeskinderen was ook aanwezig en mocht een presentatie geven over de stichting.