Verkoop een product en koppel het aan een gift voor de kinderen

Wist u dat 88% van de consumenten liever een product koopt van een bedrijf dat maatschappelijk ondernemend is? Dat is niet alleen goed nieuws voor u, maar ook voor onze kinderen!

Wat dit betekent voor uw bedrijf

  • We ontmoeten u voor een persoonlijk gesprek waarin u onze stichting beter leert kennen en wij een duidelijk beeld krijgen van uw doelstellingen.
  • We werken samen aan een specifieke verkoopactie en bekijken welk project u kan steunen.
  • U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden over de voorruitgang van het project.

Zet u ook de stap? Lily White Accessoires en Fleurop-Interflora hebben het alvast gedaan!

‘Toen we besloten om onze kindercollectie te lanceren, wilden we een datum kiezen die over de hele wereld een belangrijke betekenis had. Daarom kozen we 12 juni 2015: de Internationale dag tegen Kinderarbeid. In het verlengde van dit project was het voor ons belangrijk om samen te werken met een Belgische organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen die niet naar school kunnen gaan, onvoldoende eten krijgen of gewoonweg geen dak boven hun hoofd hebben. Daarom besloot Lily White haar hart te openen voor NPH Belgium. Zo hebben we bij elke verkoop van de kindercollectie, €5 aan NPH Belgium geschonken.’

Fleurop-Interflora heeft in 2018 en 2019 ter gelegenheid van moederdag, gedurende 3 maanden een boeket verkocht ten voordele van Stichting NPH Belgium. Per verkocht boeket schonk Fleurop-Interflora €2 aan de stichting.