Schrijft u ook mee aan het verhaal van onze kinderen?

Het belang van familie voor Marie Louise

Ik maakte al lang geleden kennis met de Stichting NPH Belgium, die arme kinderen in Latijns-Amerika en Haïti helpt. Ik ben sindsdien een trouwe donateur en draag regelmatig bij met een gift om de kinderen een beter leven te geven. Dat doe ik omdat ik weet hoe belangrijk het is om een liefdevolle familie te hebben.

Lees verder hier.

Marc-Louis, een betrokken WereldOuder

De dag na de verdwijning van mijn moeder, die ik tot de vooravond van haar 100ste verjaardag had begeleid door een normaal leven op te geven, voelde ik me met lege handen. Ik heb toen besloten om me aan te sluiten bij de internationale liefdadigheidsorganisatie “NPH Belgium” door een arm kind te steunen.

Het was een natuurlijke keuze om een kind uit Bolvia te sponsoren, aangezien een van mijn verzorgers uit dit Andesland komt.

Lees verder hier.

Josiane en Philippe zetten zich in voor de toekomst van onze kinderen

‘Al 20 jaar, vanaf het prille begin dat NPH Belgium in België fondsen begon in te zamelen voor de arme kleine weeskindjes in Latijns-Amerika, hebben ze ons hart veroverd. Ondertussen zijn we al peter en meter van twee kindjes maar we wilden nog meer doen… Zonder eigen kinderen, helpen we graag andere kinderen die ons nodig hebben. Daarom besloten we om ons testament op te stellen ten voordele van deze kinderen; zodat hun toekomst verzekerd is daar waar die van ons eindigt.’