60 % belastingvermindering voor uw giften in 2020

De federale regering heeft besloten om de belastingvermindering voor giften aan erkende instellingen in 2020 te verhogen van 45% naar 60% door de coronacrisis. Op die manier willen ze goede doelenorganisaties helpen.

Dit betekent dat u voor uw giften van minimum €40 (op jaarbasis) aan NPH Belgium, in 2020 een fiscaal voordeel krijgt van 60%. Dat geldt voor al uw bijdragen die u eerder dit jaar schonk.

Bijvoorbeeld: als u sinds het begin van dit jaar in totaal al €40 heeft geschonken, kost het u daadwerkelijk slechts €16.

Deze maatregel is niet alleen fantastisch nieuws voor u, maar ook voor onze kinderen in Latijns-Amerika en Haïti. NPH Belgium kan namelijk nog meer kwetsbare kinderen uit de armoede halen in deze tijden van crisis, dankzij uw gebaar van solidariteit.


Ter vergelijking: een donatie van €40 zou u in 2019 daadwerkelijk €22 kosten na belastingvoordeel. Maar dit jaar komt uw donatie van €55 neer op €22! U krijgt dus meer terug van de belastingen en tegelijkertijd gaan er meer fondsen naar de kinderen

Het jaar 2020 loopt stilletjes aan ten einde … Maak daarom vóór 31 december 2020 uw gift over, zodat u nog kunt genieten van het extra fiscaal voordeel. Onze kinderen zouden u daar erg dankbaar voor zijn.

Alvast bedankt voor uw vrijgevigheid!

Ik wil helpen

2 thoughts on “60 % belastingvermindering voor uw giften in 2020

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.