Melissa en Melinda hebben elkaar…en ù om op te bouwen!

Wie Melissa en Melinda naast elkaar ziet lopen in ons kinderdorp in Honduras, ziet in één oogopslag dat het zusjes zijn. Ze zijn nu vier en zes jaar oud en ze groeien gezond en gelukkig op. De twee zijn onafscheidelijk: ze staan samen op, zitten naast elkaar aan de ontbijttafel, helpen samen bij het opruimen, gaan hand in hand naar school en ze spelen erg veel met elkaar.

De verjaardagen en feestdagen zoals Pasen en Kerstmis, zijn voor de meisjes heel speciale dagen. En op moederdag krijgen zij bezoek van hun WereldOuder, die zelf ook is opgegroeid in ons kinderdorp.

Al deze activiteiten dragen bij aan de hechte band die Melissa en Melinda met elkaar hebben, maar ook met hun andere broertjes en zusjes in het kinderdorp. “Ik vind het hier heel leuk en wij hebben veel vrienden en vriendinnetjes”, vertelt Melissa met een glimlach. De meisjes zijn een grote inspiratie voor de andere kinderen, die net zoals zij niet bij hun ouders kunnen opgroeien door armoede.

Samen sterker in één familie!

In onze kinderdorpen zetten we ons in om de band tussen broertjes en zusjes sterk te houden. We zorgen ervoor dat ze regelmatig samen activiteiten doen, zoals samen koken, want samen zijn schept een band voor het leven!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.