Dank u wel : u denkt aan mij, ondanks dat u ver weg bent …

Julio, een jongen uit het kinderdorp van NPH Honduras heeft een brief geschreven aan onze donateurs om hen te vertellen hoe hij de crisis ervaart en hoe ongelooflijk dankbaar hij is voor uw steun. Julio verloor zijn mama op jonge leeftijd en leeft met zijn twee broertjes bij ons, omdat zijn familie niet voor hen konden zorgen.

Hieronder hebben we zijn brief vertaald voor u:

Hallo lieve mensen, Hoe gaat het met u? Ik hoop dat het goed gaat met uw gezondheid. Met mij gaat alles goed, Godzijdank. Tijdens de Covid-19 crisis waarin we zitten, heb ik me niet alleen beschermd gevoeld, maar ook bezorgd omdat ik familie, vrienden en mensen heb die om mij geven, zoals u, donateurs.

Ik ben God zo dankbaar omdat Hij mensen op mijn weg zet die zich over mij ontfermen, zonder dat ze daarvoor iets terug moeten krijgen.

Dank u wel. Wat ik het leukste vind aan de quarantaine is dat ik tijd kan doorbrengen met onze grote NPH-familie. Wat ik niet leuk vind, is dat wij niet overal naartoe mogen gaan. Wij bidden allemaal dat deze pandemie snel voorbij is, zodat wij onze familie en vrienden weer mogen terug zien.

Ik heb veel gedaan gedurende de quarantaine: lezen, tekenen, sporten, films kijken en koken. Ik maak het huiswerk dat de leerkrachten mij opdragen en doe ook de noodzakelijke huishoudelijke taken om het woonhuis proper te houden. Ik ruim daarom altijd mijn persoonlijke spullen op.

Ik wil graag mijn brief afsluiten met een grote ‘dank u’, aan u gericht. Liefde meet zich niet altijd door nabijheid, cadeautjes of fysiek contact. Soms komt liefde tot uiting wanneer iemand aan je denkt, iemand voor je bidt of wanneer iemand die ver is, naar je vraagt. Dank u wel : u denkt aan mij, ondanks dat u ver weg bent en ondanks dat we elkaar niet persoonlijk kennen.

Dank u voor uw liefde.
Julio

U kunt ook zijn brief in het Spaans lezen HIER

Ik wil helpen

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.