Betaling gelukt! Dankuwel dat u ons in deze crisis steunt

Hartelijk dank voor uw genereuze steun aan onze urgentiecampagne voor de kinderen en gezinnen in Haïti. Uw bijdrage is van levensbelang in deze crisis.

Uw donaties om het kinderziekenhuis te helpen en voedsel te kopen voor de kinderen, schrijven we rechtstreeks over naar de rekening van NPH Haïti.

Met uw steun kunnen we de duizenden mensen, waaronder baby’s, kinderen en volwassenen helpen. Deze families missen essentiële benodigdheden zoals zeep, tandpasta, luiers en kleding, en slapen op de grond zonder beddengoed, wanhopig op zoek naar hulp.

Ook kunnen we met uw hulp het kinderziekenhuis steunen dat sinds 29 februari werkt volgens een crisisschema om 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg te bieden. Die maatregel zorgt voor extra kosten: voedsel, drinkwater, brandstof voor de ziekenhuisgeneratoren en transport kost € 8.173 per week.

Sharing is caring

We willen u vragen om niet alleen financieel te steunen, maar ook om deze boodschap te delen. Uw bereik en betrokkenheid helpt om meer mensen te mobiliseren. Samen kunnen we een verschil maken en hoop brengen in deze moeilijke tijden. Deel hier onze boodschap op sociale media: